Nebraska ziektekostenverzekering kosten geschil onopgeloste – Yahoo News

Dorothy Rubio wordt gepromoveerd tot de zojuist gemaakte positie van senior vice president van patiënt diensten om te leiden van de organisatie, waarin nu ook Scheduling, medische geschiktheid en Counseling Services (MECS) en patiënt toegang. Deze meer strak geïntegreerde RCM organisatie zal ook helpen ons de basis leggen voor diensten en oplossingen voor het maken van een meer holistische consument-patiënt ervaring, toegevoegd Mooney. Paula Lawlor, die eerder als vice president van het ziekenhuis operaties diende wordt gepromoveerd tot de nieuwe positie van senior vice president van klinische inkomsten integriteit, waaronder gezondheid informatie Management (HIM), inkomsten integriteit en klinische documentatie verbetering. Janie Patterson zal blijven in haar positie als senior vice president van aanvaardbaar Account Management, een rol die waarnaar ze vijfentwintig jaar van ervaring in de gezondheidszorg industrie brengt. Rubio, Lawlor en Patterson zal rapporteren aan Michaels.

Echter in dit specifieke geval hebben ze geen enkele manier om te weten als het voedsel de lekkende beïnvloed. McDonalds Corporation vrijgegeven een verklaring naar aanleiding van de sluiting, zegt dat het bedrijf werkt om opnieuw het restaurant te openen. Vanwege een sanitair probleem, hebben wij moesten sluiten onze restaurant, McDonalds zei.Wij werken samen met de lokale health department en we zullen heropenen zodra deze problemen worden opgelost tot ieders tevredenheid. Ons doel is om te dienen altijd ourcustomers het voedsel en de dranken die zij in een veilig en schoon milieu genieten. McDonalds zei het sanitair probleem wordt opgelost, en zij hopen om te openen de deuren na een inspectie gepland voor 3 uur woensdag.

Conifer gezondheid Solutions ® Realigns inkomsten Cycle Management organisatie – Yahoo Finance

Een netwerk van artsen op het gebied van de Omaha wordt ook beïnvloed door het contract. Blue Cross zei ongeveer 530 van die ongeveer 1.400 artsen hebben veranderd hun aansluiting, zodat ze in netwerk blijven kunnen. De twee partijen onderhandeld over hele zomer, maar blijven ver uit elkaar op kosten. Robertson zei dat Chi gezondheid is bereid te blijven uit netwerk voor een langere periode. Blue Cross zei CHI gezondheid, die vroeger Alegent Creighton gezondheid, routinematig kosten 10 tot 30 procent meer dan andere Omaha ziekenhuizen. CHI gezondheid zegt die cijfers zijn misleidend en de totale kosten van de behandeling is lager, zelfs als bepaalde diensten duurder.

Gezondheid dialoogvenster ontvangt NCQA certificering voor 24/7 verpleegkundige Line – Yahoo Finance

Meer informatie… Dialoogvenster ontvangt NCQA gezondheidscertificaten voor 24/7 verpleegkundige lijn certificering toont companys blijven streven naar hoge kwaliteit lid-niveau steun gezondheid dialoogvenster 5 uur geleden 0 deelt gedaan BOSTON–(BUSINESS WIRE)–gezondheid dialoogvenster vandaag aangekondigd dat haar 24/7 verpleegkundige lijn zijn tweejarige certificering door de nationale Commissie voor Quality Assurance (NCQA) onder het certificeringsproces gezondheid informatie producten (HIP) heeft ontvangen. De gezondheid dialoogvenster programma is certificering jaarlijks die het heeft toegepast, blijven tonen de companys betrokkenheid bij het leveren van de hoogste kwaliteit 24/7 verpleegkundige Line programma bekroond. Kathleen C. zei verdienen NCQAs HIP certificering toont dat een organisatie heeft expertise in het verzamelen en verspreiden van gezondheidszorg informatie voor gezondheid planleden,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s